Český junior šampion

08.07.2014 22:55

Začněme tím nejdůležitějším - Orinek na národní výstavě v Klatovech získal ohodnocení V1, CAJC, BOJ a to znamená, že splnil podmínky pro udělení titulu "český junior šampion"! Jsem na něj moc pyšná a i když si celý den trávy nevšímal, tak posléze v kruhu byla fakt enormně zajímavá. :o)) Ale i tak jsme to vcelku zvládli. Na pozdějších soutěžích v rámci NON FCI skupiny už se nám nezadařilo, ale to nevadí. Byla to premiéra a především pro mne nové zkušenosti. Orinek na tyhle soutěže ještě potřebuje pobrat nějaký ten rozum, rozuměje trochu klidu v duši. :-D

Za krásné fotky a společnost na výstavě moc děkuji Markétě Špačkové a doufám, že příště už Bastík bude fit, ať nejsme v kruhu sami. :-)

Dále jsem se v červnu zúčastnila dvou strakatých vycházek, více najdete ve "Výletech". Taky jsem změřila (pro jistotu) a zvážila Orinka, když měl 1 rok a 2 měsíce. Díkybohu už opravdu neroste, má stále svých 52cm, ale mohutní. Má malinkato přes 19kg. No a za pár dní půjdeme na rentgeny kloubů, tak nám držte palce! Ségra Baileys má ty nejlepší možné výsledky - DKK 0/0, LP 0/0 a byla pochválena lékařem, že už dlouho neviděl tak hezké klouby a úhlení. No tak snad nezklameme s našima žabíma nohama. :-)